SepetALIŞVERİŞ SEPETİM
Sepetinizde ürün yok
STOKTAN AYNI GÜN KARGO
1000 TL ÜZERİ SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
Sanal Değil, Gerçek Mağaza
BLOG
Yayın Tarihi : 09.03.2022 10:27 | Güncellenme Tarihi : 09.03.2022 10:29 | Olta Makineleri
SHİMANO HYPERLOOP OLTA MAKİNESİ

Her geçen gün teknolojinin getirdiği tüm yenilikleri sektöre yansıtan Shimano, Hyperloop Olta Makinesi ile de kullanıcılarının takdirini topladı. Balık avı konusunda kullanıcıların aklından geçen birçok özelliğin, avdan keyif alacak şekilde minimize edilmiş yansımasını bu seride bulmak mümkün. İstediğiniz misina seçeneği ile herhangi bir dolaşma sorunu yaşamadan kolayca sarma mekanizmalarının bulunduğu bu seri, farklı boyut ve özelliklerde ürünlere sahiptir.

Shimano Hyperloop


Birçok özelliği kalite çatısı altında buluşturan Shimano, Hyperloop serisi ile fark yaratmaya devam ediyor. Hyperloop olta makinelerinde, balık avından aldığınız keyfi katlayan bu seri, avlanma anında, her geçen saniyenin sonucu nasıl etkilediğinin farkında olarak üretilmiştir adeta. Daha basit düzeneklerin yanı sıra, oldukça kapsamlı modellere de imza atan Shimano, her zevke ve her bütçeye uygun seçenekleri ile her daim olduğu gibi yine fark yaratmaktadır. Power Roller özelliği ile güçlü bir şekilde misinalarınızı sararken herhangi bir sorun yaşamayacaksınız artık. İstediğiniz türde misina ile baskı hissetmeden sarım işlemini yaparken, herhangi bir sorunla karşılaşmamanız adına tüm incelikler düşünülmüştür. Varispeed özelligi ile de bu inceliğe keyif katılmıştır. Değişken hız ayarınıza göre, farklı sarım hızı; deneyenlerin oldukça hoşuna gidecek bir özelliktir şüphesiz.

shimano-avcimarket

Shimano Markası


Hobi sektöründe özellikle balık avı söz konusu ise, birçok marka ile karşılaşmanız mümkündür. Ancak sektör hakkında azda olsa bilgi sahibiyseniz eğer, yani balık avı hobinize ilk adımı henüz atacak olanlardan değilseniz; bu alanda 1 asırdır hizmet veren Shimano Markası duyulmamış olamaz. Japon asıllı bu marka, kalite ve teknolojinin buluşmasıdır bir nevi. Teknolojinin yansımasını, her çıkan yeni ürünlerinde görmenin mümkün olduğu Shimano, satış sonrası verdikleri yaygın teknik destek ağı ile de, oldukça yoğun talep görmektedir. Kapsamlı satış ağı ile de, ister satış ofislerinden, istersenizde sanal ortamdan dilediğiniz gibi hizmet almanız mümkündür. Sanal ortam denildiğinde genellikle kullanıcıların aklında soru işareti bulunmaktadır. Ancak Shimano Markası bu soru işaretlerini bizzat çözümleyerek, orjinal ürünlerin satışı ile ilgili bir sanal ağa imkan vermektedir.

Kaliteli Olta Makinesi


Uzun yıllar boyunca balık avı ile uğraşanlar için bu konu ile ilgili söylenecek pekte birşey yoktur zaten ancak, henüz yeni yeni bu hobiye başlangıç yapanlar adına, olta makinesinde kalitenin önemine dair birkaç küçük ipucu vermenin faydalı olacağı görüşündeyiz. Balık tutma işleminde en küçücük bir ayrıntı sonucu tamamen tersine dönderebilmektedir ne yazık ki, bu yüzden de özellikle olta makinesi seçiminde kaliteden vazgeçmemelisiniz. Hobiniz adına ayırdığınız zamanın keyifle sona ermesi adına kalite önemlidir. Kaliteli Olta Makinesi kullanmak kesinlikle büyük bir ayrıcalıktır. Kalite denilince en doğru adres ise tabii ki her daim Shimano’dur.

 

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et