SepetALIŞVERİŞ SEPETİM
Sepetinizde ürün yok
STOKTAN AYNI GÜN KARGO
1000 TL ÜZERİ SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
Sanal Değil, Gerçek Mağaza
BLOG
Yayın Tarihi : 23.02.2022 14:11 | Güncellenme Tarihi : 28.02.2022 13:54 | Olta Makineleri
Kaliteli Olta Makinesi

Bakıldığında kolay gibi görünen içine girdiğinizde ise bilmeniz gereken birçok terimin olduğunu, önemli noktaların yanı sıra belli püf noktaları ile hareket etmeniz gereken bir alan olduğunu fark etmektesiniz. Ayrıca uymanız gereken belli avlanma kuralları da bulunmaktadır. Avlanma yasağı olan alanlara kam kurulmaması ya da balıkların yumurtlama zamanlarında bu sporun yapılmaması dışında kullandığınız malzemelerin de balıklara ve yaşadıkları ortama zara vermeyecek özelliklerde olması gerekmektedir.
Balıkçılığın Vazgeçilmezi Oltalar
Balıkçılıkla ilgilenen birçok kişi şehir hayatından uzaklaşmak ve stresten uzak keyifli zaman geçirmek amacıyla bu işi yapmaktadır. Amacı hoşça vakit geçirmek sessizlik içinde balığını tutmaktır. Bu eylemde ise en fazla kullanılan araç hiç şüphesiz oltadır. Eski usul oltalara nazaran günümüze olta makinesi daha fazla tercih edilmektedir. Manuel oltalara göre daha kullanışlı olması misinanın atım yerinin ayarlanması, sabit beklenebilir olması gibi özelliklerinden dolayı sıklıkla kullanılmaktadır.

Blog-avcimarket-1105

Olta makinesi çeşitleri avlanılacak balığın cinsine göre değişkenlik göstermektedir. Her balık aynı olta ve aynı malzeme ile avlanmamaktadır. Yeri geldiğinde yemler bile değişkenlik gösterirken oltanızın cinsi, oltanızın çengeli, ağrılıkları gibi birbirinden farklı paçaları da değişmektedir. Bu nedenle hangi mevsim hangi balık avlanır ve hangi malzeme ile bu işi yapılması gerektiğini iyi biliyor olmanız gerekmektedir. Yoksa en başta söylediğimiz gibi zamansız tutulan balıklar üreme durumlarını etkilemekte ve balık nesli için zarar verici bir durum olmaktadır.
Olta makinesi satışı bu hobinin son dönemlerde artması ile artış göstermektedir. Avcılık malzemelerinin satışının yapıldığı noktalardan olta makinelerini satın alabileceğiniz gibi internet üzerinden de zahmetsizce alışveriş yapma imkânı bulabilmektesiniz. Adrese teslim kargo hizmetleri sayesinde aldığınız ürün evinize kadar ulaşmakta memnun kalmadığınız ya da sorunlu çıkan ürünler için değişim hatta çoğu zaman iade hakkınızı da kullanabilmektesiniz. Burada dikkat etmeniz gereken ise alışveriş yaptığınız sitelerin güvenilir siteler olmasıdır. 

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et